Nu finns det ingen återvändo!

Nej, nu har jag anmält mig & Rally till 3 stycken officiella agilitytävlingar! Alla är i eller i närheten av Värmland, så det blir inga långa resor. Sammanlagt 3 starter i agilityklass & 4 starter i hoppklass. Detta ska bli oerhört spännande, snacka om att jag ser fram emot tävlingarna!!

1503201

Annars idag så har vi varit iväg & tränat lite med ett gäng andra hundägare, men för min del gick det inte så bra. Eller rättare sagt, jag var inte så motiverad till träningen. 🙁 Tjejerna skötte sig bra, men inte deras matte.

I samband med träningen så fick lilla Rally följa med Evelina hem & där ska hon stanna tills nästa söndag. Jag & Dee behöver ensamtid, plus att vi har saker att jobba med, så då kan det vara skönt att bara fokusera på en hund. Rally kommer också att få träning, av Evelina. 😉 Så jag tror att detta kommer att bli jättebra, även om det är tomt här hemma utan min lilla räv. <3

Jag & Dee har varit hemma hos morsan & hälsat på. Vi tog en powerwalk till Norrstrand & passade på att träna lite på ett ställe längs vägen.

150320

Nu har vi precis kommit hem igen & Dee tuggar nöjt på ett ben. Själv sitter jag här & funderar på vad jag ska göra fram tills dess att vi ska sova. Imorrn om det är bra väder & torrt på marken (vilket det förmodligen inte kommer att vara) så blir det inlinespremiär, annars har jag inga planer alls.

2 thoughts on “Nu finns det ingen återvändo!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *