Mental vardagsträning väntar

Idag blev det inte alls som jag hade tänkt, så vi har endast tagit en långis tillsammans med Malin & Algot. Jag märkte att när jag bara hade Dee lös (& Rally i koppel) så lyssnade hon sjukt mycket bättre än hon gör när dem båda är lösa. Det är nånting som jag inte har vetat förut, så det får jag fundera mera på.

150319

Snart är det dags för Rally att åka iväg på ”Boot camp” hos Evelina 1 vecka, & under den tiden så ska jag jobba massor med Dee! Jag ska försöka stärka banden mellan oss & få lite mer ordning på henne. Samtidigt så kommer Evelina jobba med Rally för att försöka få henne att bli bättre på hundmöten & såna saker. Så mental vardagsträning väntar för BÅDA mina tjejer.

Imorrn så ska jag antingen springa med tjejerna, eller göra årets (& Dee’s) inlinespremiär! Jag har hittat en väg som är rensopad från allt grus, så det är bara att köra. MEN det ska ju tydligen bli regn & snö nu under några dagar, så om det stämmer så får jag istället snöra på mig löpskorna & börja springa. Vi får se, men motion ska vi alla få!

2 thoughts on “Mental vardagsträning väntar

  1. Varför tränar inte du hundmöten med Rally? Det är ju utmärkt att gå en och en med hundarna och träna de ensamma:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *