Agilityträning – med film

150318
Bilden ovan är tagen av Malin Söderberg förra gången vi var på klubben & tränade. 😉

Dagens träning gick superbra! 😀 Man kan inte tro att det var över 1 år sen som vi körde lång bana senast. Och dessutom på mediumhöjd denna gång!! Och vi kom igenom hela banan felfritt sista gången! 😀 Att slalom går sakta är inte ett dugg konstigt, för det är ALLRA FÖRSTA GÅNGEN som hon tar 12 pinnar! Hon har bara tagit 6 stycken som mest förut, så ja, jag är oerhört stolt över min lilla räv. <3

Dee fick köra ett ”hopphinder” & säcken, inget mer. Hon är ju inte i sin bästa mentala form just nu, därför blir det inte så mycket träning med henne. Utan hon får växa till sig & mogna lite mer först, sen kan vi börja träna mer seriöst.
Bortsett från lydnaden, för nästa vecka börjar vi på en lydnadskurs! 😀 Om det mot all förmodan inte skulle funka där med Dee så kommer Rally att få ta hennes plats, men tanken är att jag & Dee ska gå den.

Nu är det snart dags att åka hem till morsan där det bjuds på mat. Inte helt fel det. 😉 Haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *