Jäkla dret!

Ja, det kan man verkligen säga. Jag hade åter igen rätt – TYVÄRR.

150316

Rally blev medium, precis som jag trodde även om jag hoppades starkt på small. Ni ser ju själva vart gränsen går på bilden, & ”lilla” Rally är 36 cm hög. Tråkigt, men sant. Stort tack ändå till domaren Lars som åkte ut till klubben enbart för min skull & mätte Rally!

När vi ändå var på klubben så tränade vi lite agility. Gjorde några olika svängar på tunnel & ett hopphinder. Testade A-hindret några gånger, nötte 6 pinnars slalom, hoppade långt långhopp & så började vi träna gungan. Rally har tidigare inte haft nån respekt alls för gungan, utan bara sprungit i full fart rätt ut…Nu hade jag koppel på henne & då blev hon istället lite osäker. Så gungan MÅSTE vi träna ofta, för den brukar ju alltid vara med i agilityklasserna på tävlingar. När det gäller slalom så ska jag testa att sätta upp ytterligare 2 pinnar, så att vi kommer upp i 8 stycken. Jag tror att det ska gå bra, & eftersom vi ska debutera om en månad så är det hög tid att öka antalet, för på tävling är det ju alltid 12 pinnar.

Dee fick köra tunnel & ”hopphinder” ett par gånger, sen fick hon mest titta på. Vi skulle inte vara där så länge så jag valde att prioritera Rally eftersom hon snart ska tävla. Det kan vara väldigt nyttigt för Dee att bara titta på också, även om hon själv absolut inte håller med om det! 😛

Imorrn får vi se vad som händer, Rally skulle behöva nån form av träning, men allt grus är inte borta än, så inlinesen får vänta. Kanske kan jag få med mig nån till nån skog & gå i terrängen & inte på stigarna? Ja, det är helt klart värt att kolla upp!

Btw, fixade Rally’s MH-sida tidigare idag, har ju helt glömt bort att göra det tidigare. Så nu finns protokollet & filmerna via en länk där, på Rally’s sida alltså. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *