Rally 2 år!!

150314

Ja, idag blir min lilla fina & mycket speciella räv hela 2 år!! Vart har den tiden tagit vägen liksom? Det känns ju inte som att jag har haft henne såpass länge efter hon knappt bodde hemma nånting under 1 års tid.

Tyvärr för Rally’s del så har det varit en mycket tråkig dag. Jag har tvättat, rensat borden, dammsugit lägenheten, duschat, gått ut med soporna, samt varit iväg på HtM-tävlingen ett par timmar. Fast mellan min framfart i lägenheten & HtM-tävlingen så var vi alla hos Carina & Clara & kollade på film. Så nej, jag har inte suttit typ nånting alls vid datorn idag. 😛 Haha, vilket är väldigt bra!

Imorrn är det freestyletävling x 2! 😀 Jag är taggad till tusen, har tagit fram kläderna & packat väskan, så nu ska vi ”bara” sova & sen åka iväg. Dee kommer att spendera sin dag med Malin & Algot & följa med på deras utflykter, så det blir inte ett dugg synd om henne. När utesäsongen drar igång så kommer även Dee att få följa med på freestyletävlingarna, men nu så länge det är inomhus så blir det så trångt.

Avslutar dagens inlägg med några bilder på födelsedags”barnet”. 😉

1503141 1503142 1503143 1503144

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *