Amazing agilityträning + bildbomb från skogen

I lite mer än 5 timmar har vi varit hemifrån idag, vilket innebär att tjejerna är riktigt trötta nu. 😉 Vi startade med agilityträning där båda tjejerna gick så fantastiskt bra! 😀 Rally t.ex. som inte tycker om för mycket svängar, tog idag hur många svängar som helst utan problem! Och i slalom, vi kunde gå upp i 6 pinnar, så visst går det framåt. Hon fick även träna lite hoppteknik & bortsett från några tjuvstarter så gjorde hon det perfekt. <3
Dee fick träna på att springa raka linjer, & så avslutade vi med att hon fick testa på lite svängar. Och tro på fan när jag säger att hon klarade av det!! :O Shit, hon som bara brukar flamsa runt & inte lyssna. STOR skillnad idag!

(Förhoppningsvis kommer det lite kort från Malin från agilityn.)

Efter den träningen så åkte vi ut till favoritskogen där vi tog en långis. 🙂 Vi var borta ungefär 2 timmar, men vi satte oss i skogen, mitt i solen, & bara satt där & njöt, & pratade massor förstås. 😉 Det gick superbra mellan alla hundarna, jag hade ju inte bara mina 2 idag utan även Farro & han flöt in bra i flocken tycker jag. I början var det några som var väldigt nyfikna, men det är ju inte ett dugg konstigt. Dee & Lilleman har verkligen hittat varandra, så himla kul att se dem tillsammans!
Här kommer en del bilder från promenaden:

150313 1503131 1503132 1503133 1503134 1503135 1503136 1503137 1503138 1503139 15031310

Direkt efter skogen så åkte vi hem till morsan & hämtade henne, sen iväg till pizzerian där hon bjöd på mat, & sen hem. Hon stannade här ett par timmar, men har nu åkt hem igen. Och jag skulle ju ljuga om jag sa att det bara är tjejerna som är trötta. 😛

Imorrn ska jag städa, duscha & förbereda allt inför söndagens freestyletävling. KANSKE åker jag iväg & tittar lite på morgondagens HtM-tävling, det återstår att se. Rally måste ju ha helt vilodag imorrn, för då är hon (förhoppningsvis) som bäst på tävlingen på söndag. Så ingen träning & inga långisar. Funderar på en koppelpromenad, vi får se helt enkelt. 🙂

2 thoughts on “Amazing agilityträning + bildbomb från skogen

  1. Gud va härligt att va i skogen nu när vårvädret kommer fram! gjorde samma sak med min flat idag! kika gärna in på bloggen för att följa vår vardag och våra mål! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *