Utomhusdag & Dee är 7 månader!

Idag har vi varit ute mycket. Jag kände behovet av att bara få vara & göra såna saker som inte kräver så mycket av mig. Hundarna är mer än nöjda, en promenad i stan, en liten sväng i sandtaget & skogen, & nu senast en promenad här hemma. Skulle man räkna sträckorna som vi har gått så blir det nog inte så långt, för vi har gått sakta, men det har ändå inneburit många timmar utomhus i solen. 🙂

150312

Idag är det ju den 12:e, vilket innebär att Dee blir en månad äldre! 😀 Så idag har hon fyllt 7 månader. Och självklart har jag både fotat, mätt & vägt henne, & här kommer resultaten:

7manader

Det blir ingen slalomträning för Rally idag heller, hon är trött efter alla timmar ute & det känns bara dumt att försöka pressa henne då. Så de har helt hjärnvila idag.

Jag skulle behöva städa, men det tar emot, så jag skjuter nog på det tills imorrn. Inte för att det lär vara så mycket roligare då, men jag slipper göra det nu. 😛 Haha.

Om typ en halvtimme ska jag åka iväg & hämta ett bord som jag ska ha ute på balkongen, gratis är bäst vet ni. 😉 För snart är det ju dags att låta hundarna ha fri tillgång till balkongen på dagarna (när jag är hemma), så bordet ska dit, jag ska fixa en dyna till det, pressenningen ska bort från soffan & så ska ”gräset” dammsugas & golvet skuras. Så ja, lite fixa är det kvar, men efter det blir det mysigt där ute. 🙂 Och då är det värt allt slit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *