Uselt genrep inför tävlingen :(

Träningen idag gick sådär, Rally var inte i sin bästa form & ärligt talat så var inte jag det heller. 🙁 Vi hade en del strul & fick inte alls nån bra känsla. Men det sägs ju att genrepet ska gå dåligt, så vi får väl se om det kan stämma.

150311

Efter det åkte jag direkt hem till morsan där vi åt mat & sen gick vi ut & tränade lite utomhus med hundarna. Ingen av mina skötte särskilt bra & jag ville bara lägga mig ner & gråta. Vi får helt enkelt komma igen en annan dag när det gäller träningen.

Imorrn tänkte jag låta hundarna träningsvila (bortsett från eventuellt ett kort slalompass för Rally), tror att vi alla kan behöva det. Däremot har jag tänkt att ta en långis, för idag har det inte ens blivit en ”vanlig” promenad, utan enbart kortare rastningsrundor. Så kropparna har dem vilat idag.

På söndag när jag & Rally ska vara på tävling hela dagen så kommer Malin att umgås med Dee, vilket känns oerhört skönt! 🙂 Visst hade jag kunnat ta med henne till tävlingen, men jag tror inte att hon skulle vara så lycklig över att ligga i buren hela dagen. Rally är inte heller nåt större fan av det, men hon får ju iaf tävla ett par gånger emellanåt. Så tack Malin! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *