2 timmar i paradiset

2 timmar i paradiset har det blivit idag. 🙂 Alla, både människor & hundar, njöt som bara den, så jäkla underbart att gå där! Det enda som saknas är typ en sjö eller nåt sånt som hundarna kan svalka sig i. Utöver det så saknar jag ingenting alls på den vägen. Vi passade även på att träna hundarna lite grann, som att hoppa upp på olika saker (stubbar, stenar, rötter osv.), plus att vi kopplade alla hundar & lekte lite dold inkallning med dem en & en. Alla hundarna skötte sig riktigt bra! 😀

150310 1503101 1503102 1503103 1503104 1503105 1503106 1503107 1503108

Direkt vi kom hem så lämnade jag tjejerna & åkte iväg till djuraffären för att köpa mat till Dee. Och istället för att få 25% rabatt så fick jag 32%! 😀 Bara att tacka & ta emot! Så tack Hund- & kattspecialisten i Karlstad, sånt är verkligen uppskattat!

Nu har jag varit hemma i drygt en halvtimme, har ätit mat & sitter nu här vid datorn. Tjejerna är helt slut, haha, lilla Dee orkade knappt gå från bilen & in, & då tar vi ändå hissen! 😉 Så ja, Bea, hon kan bli trött. 😛 Haha.

Senare, om inte tjejerna är på tok för trötta så tänkte jag träna lite inomhus med dem. Skulle egentligen vilja köra ett slalompass ute med Rally, men vi får se när dem behagar att vakna & hur ljust det är ute då.

Imorrn ska vi träna seriöst! En timme i hundhallen där jag & 2 kompisar ska köra igenom våra freestyleprogram inför tävlingen på söndag. Jag tänkte ha tävlingskläderna på mig för att vara säker på att inte Rally kopplar ihop dem med tävling, utan dem får även åka på när vi träna ibland. 😉 Kommer att ha med mig filmkameran & filma programmet ALLA gånger, men dem filmerna behåller jag för mig själv. 😛 Det är så himla nyttigt att utvärdera träningen på det sättet, för då har man både känsla & syn att gå på. För varför välja när man kan få båda delarna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *