Powerwalk, lotteri & träning

Vi startade dagen med en powerwalk till stallet där vi mötte upp familjen Karlstam  med Teo & sen satt vi på läktaren en stund & kollade på agilitytävlingen. Jag kan säga att Dee verkligen levde sig in i den…Emellanåt så skrek hon när hon såg hundarna springa, men tro det eller ej, till slut la hon sig ner & struntade i dem! 😀 Så jag hoppas att hon minns den vilan, & fortsätter att kunna slappna av trots att andra kör agility.

150308
Dee i sin fina Amoken-sele som hon äntligen har växt i!

Vi hann inte vara hemma länge innan jag fick lite medvind i ett lotteri där jag vann 2 stycken byråer. Så jag fixade släp, hämtade det & min lillebrorsa & sen hämtade vi dem MYCKET TUNGA byråerna! Sen hem med dem, få in dem i lägenheten, köra tillbaka släpet & lämna min lillebrorsa hemma hos sig. Hundarna fick sitta i bilen hela tiden, tror att de uppskattade det mer än om de hade fått vara ensamma hemma.

Nu har vi precis kommit in efter en runda runt Klasmossen tillsammans med Carina & Clara. Så nu har tjejerna verkligen rört på sig idag, & jag också! Så om en liten stund tänkte jag försöka träna med dem, för jag är på MYCKET bättre humör idag jämfört med igår! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *