Snacka om kraftigt humör!

Idag är det egentligen helt fel dag för mig att träna, för INGENTING FUNGERAR SOM DET SKA!!! Agilityn i förmiddags var katastrofal, Dee lyssnade inte för fem öre & Rally var seg som jag vet inte vad. Dessutom hittade jag inte min nya leksak som jag skulle testa på henne, vilket även gjorde mig arg på mig själv! Så jag antar att hundarna kände av min ilska & därför inte presterade nå bra, iaf Rally, den trotsiga tonårsvalpen är en annan femma.

Dagens promenad gick bra, jag hade 15 meter lina på Dee, så hon kunde inte göra nånting som jag inte ville, vilket var bra. För lyssnar man inte så får man inte vara lös! Så är det med det.

Tränade lite inomhus förut, Rally var egentligen duktig, men seg & det klarade inte mitt tålamod av. Dee lyssnade bara stundtals, så henne tappade jag humöret med. Så även om jag (konstigt nog) känner mig taggad på att träna, så tänker jag låta bli det resten av kvällen. Jag vill inte riskera att förstöra nånting med nån av hundarna. Ibland kan hundträningen få mig på bättre humör, men inte idag.

150307

Magic kunde rörelsen ”front” (bilden) ganska bra, nu ska jag börja lära Rally den, fast på ett nytt sätt. Jag har fått tag i en planka (tack snälla Maria!) som hon då ska gå på med sina framtassar. Vi får se om jag lyckas, det finns ju inga garantier, men jag tänker iaf försöka. Dock INTE idag!

Imorrn ska vi ta en promenad ner till stallet & titta lite på agilitytävlingen plus köpa en tävlingsbok till Rally. För er som inte är insatta i agilityn så MÅSTE alla hundar som tävlar ha en tävlingsbok med mätintyg från en domare. Och Rally ska ju mätas måndag den 16 Mars & då måste hon ha en bok som domaren kan fylla i.
Eftersom stallet bara ligger typ 40 minuter hemifrån så blir det även bra promenader dit & hem. På hemvägen kanske jag får med mig Farro också, det återstår att se. Förhoppningsvis följer Nathalie eller Elin (eller båda två!) med så att jag slipper att gå ensam, men skulle ingen av dem följa med så kommer jag att gå ändå.

Nu vill jag bara att den här dagen ska ta slut, & att jag vaknar med bättre humör imorrn! Det är fan inte roligt att gå runt & var arg så gott som hela tiden, helt utan anledning! Så jag hoppas verkligen att morgondagen ser annorlunda ut.

One thought on “Snacka om kraftigt humör!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *