Agilityträning (med 2 filmer)

150304

Även denna dag spenderades på klubben där jag & Malin tränade agility. Jag hade förhoppningar på Rally gällande slalom, men det sket sig fullständigt. Men svängar & raksträckor funkade kanon! För att inte snacka om teknikhoppningen, den gjorde hon strålande. 😀

Dee fick såklart också träna lite, & vi körde svängar & raksträckor. Hon har väldigt svårt att springa ifrån mig, så det måste vi öva mycket på. Jag behöver ha med en tredje person som står med belöningen i slutet, så att hon inte får belöningen vid mig. Men det är inte alltid man får med sig en sån person.

Efter träningen så fick tjejerna vara ensamma hemma ett par timmar medan jag var iväg till Bergvik med Nikke & Loppis. Direkt jag kom hem så åkte jag & tjejerna hem till Nathalie där vi tog en lång stadspromenad.

Nu börjar snart Biggest Loser & till det ska jag äta revbenspjäll som jag köpte idag, hur gott som helst! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *