Agilityträning UTE! (Med film)

Agilityträning tillsammans med Nathalie & Malin stod på dagens schema, & denna gången UTE PÅ KLUBBEN!! Detta var alltså första gången vi tränat ute i år, & första gången nånsin för Dee. Det var ganska blött & halt, men vi alla lyckades hålla oss på benen ändå. Själv hade jag gummistövlar & regnbyxor på mig, så jag varken blev blöt eller frös. 🙂 Rally däremot frös en del, så nästa gång måste jag ha med mig ett täcke att sätta på henne när hon vilar.

Malin fick en del underbara kort på mina tjejer, speciellt på Rally. Här kommer dem, & titta extra noga på Rally’s alla tassar & stilar:

150302 1503021 1503022 1503023 1503024 1503025

Bjuder även på en liten film på Rally:

Anledningen till att det inte blev nån film på Dee är att det krånglade en hel del. Hon var ofokuserad & varken lyssnade eller såg det vi ville. Till slut så fick vi det ändå att funka, men det var ingen bra känsla med henne idag helt enkelt. Men hon är en omogen bc-valp med myror i hjärnan, så det är inte så konstigt. 😛 Det blir bättre så småningom.

Direkt vi kom hem så fick BÅDA tjejerna duscha, med schampo & allt eftersom det var mer eller mindre täckta av lera. Dee är helt klart lättare att duscha än Rally! Så träning ger färdighet. 😉

1503026

Imorrn ska jag fortsätta träna slalom med Rally (kanske testa att ta in flera pinnar) & så ska vi gå en långis nånstans med någon. 😉 Så dags att kolla upp om nån är intresserad av att gå med mig, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *