Långis, freestylefilm & ny header

Idag hade ju både jag & Elin tänkt att ta med våra kameror på långisen & fota hundarna. Dessvärre var det snöstorm när vi vaknade… 🙁 Men vi gav oss iväg ändå som planerat, dock utan kamerorna. Och eftersom det regnade/snöade/blåste hela tiden så blev det bara ett kort taget under hela promenaden, & det är det här:

150301

Efter den svängen i skogen så åkte vi hem & bytte om, sen drog jag & mina tjejer hem till morsan. Där spenderade vi några timmar, både inomhus & ute på en kortare promenad.

Sen åkte vi hem & båda tjejerna slocknade direkt i soffan. Jag fick kämpa för att hålla mig vaken, & det gick med hjälp av ett avsnitt av den bästa serien ever – The Big Bang Theory. Jag bara älskar Sheldon, haha. 😉

Men tävlingen igår, det var riktigt längesen jag kunde känna mig så lugn & trygg på planen, om jag nånsin jag gjort det förut! Jag kunde njuta av stunden på ett helt annat sätt. Jag tror att det är Rally som har lärt mig det, för minsta lilla ”konstig” jag blir så vill hon inte vara med längre. Så jag får liksom trycka bort allting ”jobbigt” som jag känner & bara vara lugn & glad. 🙂 Hoppas att jag får ha just den känslan mååånga gånger till, för den var helt underbar.

Nu är jag precis klar med min nya header, & eftersom jag la till texten ”we train for success” så fick ju hela headern ett tema – träning & tävling. Och jag har oerhört svårt att släppa Java, det känns som att jag ska glömma bort henne, eller svika henne, om hon inte får vara med. 🙁 Så då kom bästa Em med förslaget att låta ALLA mina hundar vara med! Så, så fick det bli, från vänster är det Magic, Dee-Dee, Speed, Java & Rally. Detta är dem hundarna som har varit MINA, alltså som jag har stått som ägare på. Jag har massa minnen med dem alla, så visst förtjänar dem sin plats på hemsidan. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *