Freestyletävling

Dagens freestyletävling har gått kanonbra! 😀 I första klassen hade hon en superattityd & när då leksaken kom flygande så var lyckan total. I andra klassen, där vi skulle tävla på riktigt så var hon lite segare, men kämpade ändå på riktigt bra. Hon strulade med några saker, så det blev ingen topplacering, men det räckte ändå till uppflyttning & det är det viktigaste! 😉 Nu har hon bara EN uppflyttning kvar på klass 1 för att få sin första titel – FD1. Gissa om jag är sugen på att ta den om 2 veckor, när nästa freestyletävling är. Då är det dessutom dubbla klasser, så vi kommer att tävla på riktigt 2 gånger under samma dag.

150228

Nu har vi precis kommit hem & vi båda är trötta. Rally har fått mat & sen slocknade hon i soffan. 😛 Själv har jag ringt & beställt kebabtallrik så jag väntar på att den ska komma. När jag har ätit så ska vi gå en liten promenad & hämta med Dee, som har spenderat ett dygn hos Carina.

Imorrn blir det nog en längre promenad, kan vara skönt att komma ut & röra ordentligt på sig efter att ha suttit stilla så mycket idag. Sen blir det givetvis fler slalompass!

Imorrn kommer jag även att lägga ut filmen från dagens tävling, så välkomna tillbaka då. 😉

4 thoughts on “Freestyletävling

  1. Va roligt, hoppas att ni får eran uppflyttning snart! Verkar så otroligt kul med Freestyle, jag är verkligen sugen på komma igång med det så småningom 🙂

    Hoppas du får en fin dag och en skön långpromenad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *