Uppladdning pågår!

150227

Ja, det kan man verkligen säga! Rally har inte fått gjort nånting idag, för ju mer krafter hon har imorrn, desto bättre. Detta innebär även att Dee inte heller har fått göra nånting, men ibland är det bra att träna på just det (även om inte mina tjejer håller med om det).

Nu är Dee bortlämnad hos Carina & där ska hon vara tills efter morgondagens tävling. Skönt att slippa ha med henne, för jag tror att hon skulle bli galen efter x antal timmar i buren. Nu slipper hon ligga i en bur hela dagen, så detta var bäst för alla. 🙂

Jag TROR att allting (utom kylgrejerna) är packat inför imorrn. Låten är klippt & bränd, plus att CD-skivan är testad. Det är ju bland det viktigaste när det gäller freestylen, för utan musik kan man inte tävla. Har dock lite beslutsångest inför klädval, har redan ändrat mig angående en sak, men nu funderar jag på att byta andra saker. 😛 Haha, för mig är det viktigt att få rätt känsla. Men jag gör nog som jag har tänkt, testar kjol i första programmet & känns det inge bra så tar jag jeans i andra programmet (då det verkligen gäller).

Jag tror ju inte att det kommer att bli överdrivet mycket sömn inatt, om jag inte slår ner mig själv med en stekpanna dvs. 😉 Men då kanske jag inte mår så bra imorrn, så det är inte värt att chansa, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *