Träning utomhus (med film)

2 träningspass var med hundarna (vid olika tidpunkter), en stadspromenad, gruppterapi & läkarmöte har jag hunnit med idag. Jäklar så effektiv jag har blivit! 😀 Älskar verkligen min nya medicin, för ÄNTLIGEN orkar jag göra allt jag vill med hundarna & även dem mår så mycket bättre nu.

Dee fick testa 2 pinnar i slalom imorse, men hon var så ofokuserad att jag valde att bryta där med henne. Hon är för flamsig för att kunna lära sig slalom nu, hon är bara 6 månader & har fortfarande lång tid på sig att lära sig det. Så istället för att försöka med det & bli irriterad så valde jag att träna freestyle ute, något jag inte har gjort så mycket. Hon kan helt klart tricken bättre inomhus, men det är ju inte så konstigt. En sak som vi får träna massor på är att hon ska komma tillbaka med leksaken till mig efter att jag har kastat den till henne! Imorse var det nästan omöjligt, men nu på eftermiddagen så gick det såå himla mycket bättre. Så visst finns det hopp för min brunvita vän. 😉

150226 1502261

Rally då? Jo, hon börjar verkligen fatta vad det går ut på! 😀 Hon har nu tränat den här svårighetsgraden 4 gånger & jag känner att vi kan testa ett snäpp svårare. Skulle det inte funka så är det ju bara att backa tillbaka. Jag tänkte att jag skulle filma henne & visa er, men hon var inte alls lika säker på övningen när jag filmade. 🙁 Men jag visar er filmen ändå, för annars har jag ju filmat helt i onödan. 😛 Haha. Dock varning för åksjuka!! *asg*

Med Rally testade jag även freestyletricket att hon springer runt mig när jag sitter ner & hoppar över mina armar & jäklar i havet vad hon satsade! 😀 Hon fullkomligt flög över, & jag blev så otroligt glad. Min lilla älskade räv. <3 Om hon bara har hälften av dagens fokus, energi & vilja att vara till lags på tävlingen på lördag så blir det en topplacering! 😉 Bara så att ni vet det, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *