Slalom, skogen, tavlor & pengar

Vi startade dagen med tjejernas första slalompass! Dem var ganska lika att träna, bortsett från att Rally försökte med tusen trick & Dee bara stod & väntade på att nåt skulle hända. 😉 När jag hade dem på min vänstra sida så gick dem fint igenom porten & fick sin belöning, men när dem var på min högra sida, nej, då fattade dem ingenting…Det var extremt tålamodsprövande för min del, haha, det blev många djupa andetag & bett i läppen, men så är det ibland. Nu är ju tanken att vi ska träna detta 1-2 gånger/dag tills det sitter bra hos dem, framför hos Rally eftersom det är hon som ska tävla i Maj (om hon hinner lära sig slalom dvs.).

Lite senare på dagen så åkte vi iväg till en, för oss, ny skog där vi gick en promenad med Kristina, Hanna & deras sheltievalp Teo. Teo är en osäker hund & till en början gick han bakom sina mattar, men ju mer tiden gick, desto modigare blev han. I slutet sprang han & lekte lite med båda mina tjejer, så han gjorde grymma framsteg på kort tid!

150225 1502251

Rally är ju perfekt att släppa med osäkra hundar, för hon bara är. Dee ville ju väldigt gärna springa över Teo & leka, men det fick hon inte för mig. Jag tipsade dem även om att lära honom Rally’s specialitet – hoppa upp på saker (typ stubbar, stenar, kullar, bord) & få en godis. Så dem skulle börja med det. 🙂 Vi ska även ses & gå en promenad snart igen, så att det inte går så lång tid att Teo glömmer bort att mina tjejer inte är farliga. Tänkte även försöka få med Carina & Clara då också eftersom även Clara är en bra hund för osäkra små killar. 😉

När jag kollade Facebook så hade Em ett kanonerbjudande om 70% på canvastavlor! Så gissa vad jag har gjort? Jo, självklart har jag beställt 3 stycken! 😉 En stor på mig & Java som ska sitta ovanför sängen, & en var mindre på Rally & Dee, men exakt vart dem hamnar i lägenheten är inte klart än. Jag har ju väntat på nåt bra erbjudande i flera månader, så nu när jag fick ett så var jag ju TVUNGEN att ta det! Visst, jag får leva lite knapert tills jag får pengar nästa gång, men det är det värt.

På tal om pengar, det blev inte alls som jag hoppades med Trygg Hansa. Så länge jag går i behandlingen (DBT:n) så kommer jag inte att få nån mer ersättning från dem. Men när jag är klar med behandlingen så kan det hända grejer beroende på hur min arbetssituation kommer att se ut. Jag anmälde dock att jag var inlagd ett dygn i December, så jag visste att jag hade rätt till 250:- men jag fick visst 600:- för det! :O Shit liksom, men jag klagar inte. 😉 Så ja, visst är jag besviken över att jag inte får massa pengar igen, men å andra sidan har jag inte förlorat nånting, utan bara vunnit, i detta fall 600:- 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *