Håll tummarna nu!

Idag har hundarna fasen levt sina egna liv. 😛 På förmiddagen så körde alla tre(!!) race i hela lägenheten, så mattorna såg man knappt spåren av. Jag fick gå in & bryta dem flera gånger, men jäklar vad stöniga dem var om att dem skulle springa.

Mitt på dagen så åkte jag iväg & hämtade Malin & sen drog vi till en promenadstig där vi mötte Bea & Elsa. Sammanlagt 7 hundar var det med idag, vilket kunde ha varit väldigt skoj, men tyvärr så skötte sig inte Bira alls. Så hon fick gå i koppel större delen av tiden, med en del protester & mycket dragande. Så på fredag ska jag vara beredd från start, då jäklar! 😛

150224

Har precis tränat ett kort pass med tjejerna & Dee använde huvudet!! 😀 Man riktigt såg hur hon tänkte & började bjuda på några beteenden. *Lycka* Hon är som bäst när hon har fått sprungit av sig ordentligt & sen vilat en stund. Rally var helt crazy, haha, så speedad så jag vette fan alltså. 😉 Hon gav ALLT & lite till! Och dem vilade ju helt från träning igår, så gissa vem som kommer att få vila (huvudet) dagen innan tävlingen till helgen? 😛 Om hon bara har hälften av den energin på tävlingen som hon hade nu så blir det inga problem alls. Så håll tummarna för det!

Idag har jag även beställt en tröja & en t-shirt med eget tryck! Om dem blir lika snygga i verkligheten som i datorn så kommer jag nog att bo i dem kläderna! 😉 Så grymt snygga! Det är Dee på bild på båda, med olika texter, & på den ena är även hennes tassavtryck med. Jag tvekade på om jag skulle ha råd den här månaden, men så sponsrar min morsa mig med mer än halva avgiften, så då tvekade jag inte en sekund längre! 🙂 Så tack snälla du! <3

Fick hem ett brev från Trygg Hansa & om jag har fattat allt rätt så kommer jag att få pengar från dem igen!! 😀 Hoppas, hoppas, hoppas att det är så. Skulle sitta perfekt nu inför Rally’s valpning. Jag skulle bli uppringd imorrn för att prata med rätt person, men om det inte gäller nån utbetalning, varför skulle dem då höra av sig & undra hur det går med allt? Jag vill inte ta ut nåt i förskott, men samtidigt hoppas jag så sjukt mycket. Riktigt svår balansgång det där. Kan det inte bara bli morgondagen nu?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *