Vild & vacker

Igår på SörmonSöndagen (hundträffen) så fotade Malin Dee efter mina önskemål. Och det här blev den bästa bilden:

150223

Hur vacker är hon inte?! :O Shit, min lilla vilde, verkligen vild & vacker! <3

Anledningen till att jag ville ha just ett sånt foto är att jag har tänkt att beställa lite kläder med eget tryck. 🙂 Jag kommer att blanda bild med text & testa mig fram lite. Idag har jag ägnat ett par timmar åt att leta efter nåt bra ställe att beställa ifrån, men det är inte det lättaste. Antingen ser inte tröjorna ut som jag vill, eller så är dem svindyra, eller så måste man beställa minst 10 stycken likadana, & det vill jag inte göra. Jag vill liksom ha 1 sån, 1 sån & 1 sån, INTE 10 av samma. Men vi får se, jag ska prata med ett företag i telefonen imorrn så vi får se vad dem har att säga. Jag hoppas givetvis på det bästa!

Eftersom det har varit snöstorm(!) hela dagen idag så har vi mest vara inomhus. Förutom nu på eftermiddagen/kvällen då jag & morsan gick en liten stadspromenad tillsammans. Vi har inte heller tränat nånting alls, utan dem får vila idag. Jag hade ju tänkt att börja med slalom, men som ALLTID när jag har tänkt att träna ute så blir det oväder, så jag får nog sluta planera in sånt…

En sak som jag funderar mycket på är om jag ska lämna bort Rally 1-2 veckor under April (eller slutet av Mars). Anledningen är att jag vill ha ensamtid med Dee & verkligen jobba med henne, på vardagliga saker. Ta bara en sån grej som att gå i skogen själv med henne, så att jag kan gömma mig, utan att Rally (som har stenkoll) kommer efter mig. Och träna hundmöten, & koppelträning. Ja, att hon & jag är tillsammans, & inte hon & Rally. Helt enkelt bygga upp bandet mellan oss, för det har vi inte riktigt gjort känner jag.
Så är det nån av er som läser som vill ha lite sällskap nån vecka? Carina? Evelina?

6 thoughts on “Vild & vacker

    • Jag har skitsvårt för sånt, för jag får så dåligt samvete. 🙁 Varje gång jag lämnar dem ensamma så mår jag dåligt själv, så JAG behöver helt klart träna på det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *