Avslutning, problem & mattor

För sista gången på länge så var vi på hundträff på Sörmon idag. Detta var även sista gången som Dee var med småhundarna, för nästa säsong (som drar igång i Augusti) ska hon vara med dem stora hundarna, vilket även innebär att Rally kommer att vara det. Ska bli spännande att se hur det går, vi har sommaren på oss att ”träna” med stora hundar, så att dem är lite mindre läskiga. 😉 Men idag var det skönt, lagom många hundar & solsken, en perfekt avslutning.

150222

För några dagar sen så skrev jag ju att jag hade köpt en del på IKEA, bland annat matlådor till mina tjejer. Nu är dem helt klara, tack vare att jag fick hjälp med att skriva ut bilderna av Mogge (eftersom min skrivare vägrar), vilket var himla snällt. 🙂 Såhär ser dem alltså ut:

1502221

Med hjälp av dem så behöver jag inte öppna den stora fodertunnan & fodersäcken flera gånger varje dag, utan endast en gång då & då. Det gör inte bara att fodret håller längre, utan det gör även att jag slipper springa till klädkammaren stup i kvarten. 😛 Nu finns allt jag behöver i köket, mycket smidigare.

Har precis dammsugit & skurat hela lägenheten, SAMT LAGT PÅ MATTOR!! 😀 Fatta vad skönt eller, hoppas nu bara att tjejerna behandlar mattorna bra, speciellt Dee som av nån anledning har tuggat på saker…Nu är det *peppar peppar* minst en vecka sen jag vet att hon tuggade på nåt senast, men det beteendet kan mycket väl komma tillbaka. I vilket fall som helst så blev tjejerna väldigt nöjda med mattorna, Dee ligger & sover på den nu, helt slut efter hundträffen & dammsugningen. Nej, det var inte hon som dammsög lägenheten, men hon går igång som fan på dammsugaren, något jag måste jobba med. Nån som har nåt tips på HUR? Jag kan filma henne nån dag om det skulle vara intressant att se, säg bara till isf.

1502222

Imorrn blir det upp tidigt, ska besiktiga bilen 07:40!! Snacka grym tid, & nej, det var INTE jag som beställde den! 😛 Och nån gång mellan 8-9 så ringer veterinären för att diskutera Dee, sen måste jag ringa till min kontakt på Försäkringskassan. På dagen är det tänkt att jag ska träffa Mimmi & gå en promenad med henne. Plus allt detta så har jag Bira. Så om jag är trött imorrn kväll så vet ni varför. 😉 Haha.

8 thoughts on “Avslutning, problem & mattor

  1. Min ena kille ville väldigt gärna gå på och tugga/skälla på dammsugaren när han var valp. När det verkligen behövdes städa så fick han vara utomhus medan och däremellan övade vi. Jag gjorde som så att han fick hoppa upp på soffan/sängen och jag belönade för att han låg kvar där. Började enkelt och tränade rörelsen med munstycket och ljudet separat. Funkade riktigt bra även på nästa hund 🙂

  2. Kommer antagligen inte bli så populär men har du testat med ett ordentligt NEJ? Eller kasta bort godis när damsugaren går i gång? Själv känner jag att ett sånt problem är ett big NO NO;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *