Träning, lek & söta trampdynor

Den här dagen har vi spenderat på Norrstrand tillsammans med morsan & Farro (& Anders). Vi började med att gå till lekparken där hundarna fick springa av sig & sen jobba lite med sakerna som fanns där. Tyvärr så var ingen hund riktigt på hugget efter att ha rejsat, så nästa gång blir rejset sist. Men lite saker gjorde Rally iaf, som detta.

150221 1502211

Dee hade liksom inte tid. 😛 Eller nja, jag körde lite stanna-övningar med henne, & sen fick jag hjälp av morsan med inkallningar, men i övrigt var hon alldeles för splittrad i huvudet för att kunna koncentrera sig. Och idag var inte rätt dag att försöka tvinga henne, utan jag lät henne vara istället.

Hemma hos morsan så klippte jag klorna på alla 3 hundarna, med andra ord 62 stycken klor. Sen myste vi, tränade lite (jag visade & berättade för morsan om shaping), åt mat & spelade spel. 🙂 Ibland är det så skönt att bara göra såna vardagliga saker, det räcker gott & väl.
Varje gång jag klipper klorna på Dee så ler jag för hon har så himla söta trampdynor, ljusa med bruna fläckar på. Har tänkt att visa dem för er tidigare, men det har aldrig blivit av, fören nu:

1502214
Hoppas att hon får behålla dem livet ut!

Innan det var dags för oss att åka hem så gick vi bort till dem stora gräsmattorna där alla hundarna fick springa av sig ännu en gång. Men den gången var Dee bara inställd på vallning, så hon sprang inte så mycket. Jämfört med första gången när hon lekte på riktigt. Och Farro hade med sig sin stora tennisboll & tro det eller ej, men t.o.m. Rally fick in den i munnen!

1502212 1502213

Annars så funderar jag en del på inofficiella utställningar. För nu när Dee är reggad i SKK så kan jag ju ställa ut henne. 🙂 Och NEJ, jag har inte tänkt att ha henne som utställningshund, men det är en himla bra träning för dem några gånger, eftersom en vilt främmande människa ska känna igenom dem & sådär. Så jag gör det som en kul form av träning nu medan hon är liten.

Imorrn väntar hundträff på Sörmon, den sista för säsongen. Jag kommer verkligen att sakna träffarna framöver, men å andra sidan har jag en hel del folk runt omkring mig som gärna ses med våra hundar, så mina tjejer blir socialiserade ändå. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *