Ouppladdade freestylefilmer

Idag åkte jag & Carina ut till skogen för att gå en långis med hundarna. Tyvärr var det i princip bara is & vatten överallt, så vi vände ganska snabbt & bestämde ett nytt promenadställe för dagen. Men för att spara in på bensinen så fixade vi massa saker längs vägen, som att handla lite grejer på IKEA, tanka, köpa kattsand & åka förbi hemma hos min lillebrorsa. Sen blev det en promenad på Örsholmen.

1502201

Haha, Dee är rädd på kortet, för fåglarna som sitter ute på isen. 😛 *asg* Och Rally vet jag inte riktigt vad hon håller på med. Men min insats är jag nöjd med! 😀

Efter promenaden så åkte jag iväg & handlade matvaror samt hämtade ut Dee’s stamtavla! 🙂 Så nu är allting sånt klart, förhoppningsvis behöver jag inte köpa nånting mer nu på typ en vecka. Avskyr att handla matgrejer, haha, så himla tråkigt. Djurgrejer däremot – inga problem!

Men jag vill ju spara pengar nu, för att kunna tävla massor när Dee har åldern inne. Och även tävla massor med Rally såklart, om hon är med på det spåret…Sen så ska jag snart börja valla med Dee & då försvinner det pengar där också. Folk undrar, hur jag som är sjukskriven, har råd med allting & svaret är lätt jag prioriterar! Istället för sprit, bio, kläder, cigaretter & snus så lägger jag mina pengar på mitt största intresse & livsstil – hundarna. Det är liksom inte svårare än så. Sen ska jag väl säga att det inte alltid går riktigt som jag vill, men på nåt sätt brukar jag alltid hitta lösningar. Besök hos veterinären kan dock ställa till det ordentligt, så jag försöker alltid ha en viss summa sparad, ifall nåt sånt dyker upp.

Sist jag var på Ullared (på tal om att shoppa, haha) så köpte jag en ny säng till hundarna, men eftersom Dee inte har varit rumsren så har den fått ligga i klädkammaren. Igår kväll tog jag dock fram den & båda tjejerna blev genast intresserade av den & så var leken igång. 😉

150220

Jag vet inte om Dee är rumsren nu, hon är så gott som rumsren iaf, det händer nån olycka då & då. Det är iaf skönt att inte behöva springa ut hela tiden, utan man kan vänta ett par timmar mellan gångerna. Men jag litar inte på henne helt & hållet än.

Insåg plötsligt att jag inte har lagt ut filmerna från Storfors-tävlingen som var i Maj förra året. Det var ju då som Rally fick sin uppflyttning i freestyleklass 1! 😀 Hon hade en amazing attityd & gjorde så gott hon kunde, detta trots att hon löpte.

Sen filmen på mig & Java, den får mig nästan att gråta. Det var vår allra sista tävling tillsammans, något jag ”visste” redan innan start, så det var så sjukt mycket känslor inblandade! Men hon var så duktig, min fina prinsessa. <3

Avslutar dagens (långa) inlägg med att be er alla om en tjänst. 🙂

1502202

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *