Massa aktiviteter – med film!

Efter en halvjobbig natt så satte vi igång dagen på samma sätt som alltid, jag trött, hundarna galna. 😛 Haha.

Vid halv tolv blev vi hämtade av Malin & Algot & så åkte vi ner till stan där vi gick ”lunchlunken” tillsammans med andra medlemmar i Hundliv i Karlstad. Rally skötte sig inte helt okej, så nästa gång (vilket förmodligen blir på torsdag nästa vecka) så ska jag ha vanligt halsband på henne, så får vi se om det kan gå lite bättre då. Lilla Dee fick gå med grimma & det gick alla tiders. 😀 Några gånger försökte hon såklart få av sig den, men dem gångerna blir allt färre & färre. Mina hundar är ju inte alls vana att gå koppelpromenader, så det är nånting vi behöver träna på.

Efter promenaden så kollade vi in i djuraffären Pets innan det var dags att åka till hundhallen & träna agility en timme. Rally var inte på sitt bästa humör & vi fick en del problem. Hon ville inte alls vara med utan sprang iväg flera gånger. Hon kände sig nog lite pressad & sånt klarar hon inte av. Men vi jobbade oss igenom det värsta & kunde fortsätta med träningen. 🙂
Dee var superduktig! <3 Hon kan inte ta mer än 2 hinder efter varandra, men hon har ju inte tränat så många gånger än. Så hon fick köra lätta korta kombinationer & så säcken såklart. Jag är stolt över henne, min lilla galenpanna. <3

150219
(Sämsta kvalitén ever.)

På vägen hem så svängde vi in på Hööks där dem hade rea på en del grejer. Jag köpte en fleeceoverall & en tröja till Rally, nu lär det väl inte bli så himla kallt nå mer denna vintern, men det kommer ju fler vintrar (& man får passa på när det är rea!). Dee fick ett tuggben som förhoppningsvis tar lite tid att tugga. En stor leksak som prasslar åkte också med hem, samt ett expanderkoppel. Och för allt detta betalade jag enbart 374:- & det tycker jag är ett bra pris!

1502191 1502192

På agilityträningen så filmade Malin med min mobil, så kvalitén på filmen är ju därefter…

Snart dags att köpa ny telefon, av flera anledningar, men jag lägger hellre pengarna på träningar & tävlingar med hundarna just nu, så vi får se när jag uppgraderar mig på telefonfronten. 😉

2 thoughts on “Massa aktiviteter – med film!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *