En vända på stan

Idag blev det en tur ner till stan tillsammans med Carina & Clara. Men vi stannade inte så länge, så det blev ingen träning där. Eller nja, liiite träning hade vi på statyer som denna. 😉

150218

Innan vi åkte hem med bussen så gick jag in i en bokhandel för att leta efter en bra kalender till hundarna. Jag fick ett tips via Facebook på en riktigt bra, så jag hade en klar tanke om vad jag letade efter för nån. På vägen mot kalendrarna hittade jag små söta spargrisar:

1502181 1502182

Kom sen fram till kalendrarna & började leta, & det tog en liten stund innan jag hittade rätt, men till slut gjorde jag det! 😀 Jag hade sån tur att jag hittade en exakt likadan som den jag blivit tipsad om. Den ser ut såhär:

1502183

Grejen med denna är att jag kan fylla i träningar & promenader för hundarna, för att få lite koll på vad vi faktiskt gör. Så en ”person” får vara promenader (& dem är alltid gemensamma), sen får hundarna två ”personer” var. Vet inte riktigt vilka grenar som ska få dela ruta, men det lutar åt lydnad/freestyle & agility/övrigt. I vilket fall som helst så hoppas jag att detta kan pusha mig lite mer i träningen då jag kan se vad vi har tränat på innan. 🙂 Ja, nu blev jag sugen på att fylla i, så det ska jag sätta mig med nu!

Avslutar med att visa er en liten film på Dee-Dee’s apporteringsträning. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *