Lekpark & kapat kontokort

Det blev besök i den tilltänkta lekparken idag! Tyvärr så såg den inte riktigt ut som jag trodde att den skulle göra. 🙁 Det fanns nämligen ingen hängbro, däremot en repbro…
Dee var först nu & fick kämpa sig igenom några olika saker, bland annat en liten rutschkana. Hon var inte alls så tuff som jag trodde, utan hon var väldigt osäker. Så såna här saker får vi verkligen träna vidare på! Ska leta upp några ”lättare” lekparker så att hon får bygga upp självförtroendet, i dagsläget har jag EN jag vet om, & den ligger väldigt nära hemmet, så nån dag snart besöker vi den.

150216

Rally var mycket tuffare! Hon vågar däremot inte gå på repbron, hon försökte, men hålen var såpass stora att hon liksom åkte ner med sina bakben i dem. Så jag förstår att hon inte ville gå där. Men på övriga saker var hon tuffare, som rutschkanorna, hon tog med glädje både den lilla & den stora! 😀

Min lillebrorsa var med & filmade, men självklart glömde jag kameran hemma hos honom, så jag kan inte visa er nånting idag. Förhoppningsvis får jag kameran imorrn på eftermiddagen, så imorrn kanske.

Efter träningen så åkte vi & handlade lite på olika ställen. På Biltema (som var första anhalten) fick jag problem med betalningen, jag kunde inte betala 150:- med kortet trots att jag VISSTE att jag hade 400:- kvar på det. Så min lillebrorsa fick snällt betala mitt, så får jag betala tillbaka till honom när jag får pengar om några dagar. Jag gick direkt in på banken via mobilen för att kolla upp vad som var fel, & döm av min förvåning när det står att jag har -20:- på kontot!! :O What?! Hur fan gick det till? Jag gick in på kontoöversikt & ser att ett företag som jag ALDRIG har hört talas om har dragit nästan 500:-. Med andra ord har nån jävel kapat mitt kort. Så jag fick ringa & spärra mitt kort, beställa ett nytt, göra en polisanmälan samt anmäla på Swedbank. Nu hoppas jag verkligen att jag får tillbaka pengarna!! Det lär väl ta lite tid, så det är bara att se glad ut ändå.
Sen handlade jag mat & sådär & då hoppade Loppis in & betalade så länge. Hur hade jag gjort utan dem? Om 3 dagar får jag pengar & kan betala tillbaka, vilket känns bra eftersom jag inte gillar att vara skyldig folk pengar.

1502161

Nu har tjejerna fått en varsin nötnacke, så de är mer än nöjda. 😀 Detta är första gången som Dee får det, så jag hoppas att hennes mage inte går upp i atomer, vilket lär märkas. De får tugga på dem nån timme, sen tar jag bort dem, annars blir det för mycket för Rally. Det bästa med det är att man kan ge de dem vid ett annat tillfälle & dem är lika färscha då! Perfekt. 😀

Imorrn blir det med största säkerhet en långis i skogen. Jag vet inte hur många vi blir, men förhoppningsvis blir vi några stycken. Så är så himla skoj.

2 thoughts on “Lekpark & kapat kontokort

  1. Vilken härlig repbro att klättra i. Sånt är så nyttigt.
    Så läskigt med såna där kontokapningar! Hoppas du får tillbaka allting och att dom inte kommer åt annan info.

    • Ja, jag har tänkt att Dee ska få gå över den fler gånger, men hon måste nog bygga upp sitt självförtroende lite mer först. 😉 Eftersom kommunen inte bygger hundparker så får man utnyttja det dem faktiskt bygger. 😛

      Ja, jag hoppas verkligen att jag får tillbaka pengarna. Har aldrig varit med om nåt sånt här förut, så det är lite läskigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *