Långis, reggad & tävlingstankar

En långis på ett nytt ställe i en gammal skog blev det idag. 😉 Jag, Malin, Bea, Ida & Anna med sammanlagt 10 hundar av alla storlekar. Lite svårt att gå på vissa ställen (mycket is), men förutom det så var det underbart! Dee sprang mest med Dante & Rally hade som vanligt sina egna uppdrag som bara hon vet vad dem går ut på, haha.

150213
Foto: Malin Söderberg

Sen vi kom hem så har tjejerna faktiskt sovit hela tiden, men snart är det liv i lägenheten igen eftersom det närmar sig matdags. Jag är träningssugen så det skriker om det, men jag vet inte om tjejerna orkar engagera sig tillräckligt mycket för att det ska funka att träna. Så jag får testa lite försiktigt efter att dem har ätit, & funkar det inte så får jag snällt acceptera det.

Igår när jag gick in på SKK Hunddata så såg jag att Dee numera är reggad där! 😀 Tyvärr hade dem stavat fel i hennes kennelnamn, så jag fick skriva ett mail till dem & påpeka det. Dem ändrade det väldigt fort, för idag står det rätt.

regdee

Dem har även skrivit in ägaruppgifter samt chipnummer sen igår, så nu har jag inget att klaga på. 😉

Man blir grymt tävlingssugen när man är inne på Hunddata, för man vill att det ska finnas massa (bra) tävlingsresultat & titlar, samt perfekta röntgenresultat. Men allt detta får vänta ett tag till, tyvärr.

På tal om tävlingar & sådär, min plan var att Dee skulle vara startklar i lydnad i Juni, men hon är så himla ofokuserad att vi förmodligen måste skjuta fram debuten. 🙁 Vi får helt enkelt vänta & se, för i dagsläget går det knappt att träna, så vi får se när hon landar & inte har hjärnan fylld av myror…
Men lydnadsdebut i Juni blir det kanske ändå – fast för Rally! Det beror helt på hur hennes träning utvecklas. Jag har ju skjutit upp dem kommande valparna till nästa vinter, så att vi kan träna & tävla hela sommaren! 🙂 Men det är omöjligt att säga när hon blir redo, vi får träna på & se.

Imorrn blir det minst sagt fullt hus här hemma då jag ska passa labbarna Storm & Boss, varav Boss är en 10(?) veckors valp. Rally lär ju protestera högt & mycket, men det ska bli oerhört spännande att se hur Dee reagerar. Jag har tänkt att vi ska träna lite ute, om vädret är okej. Annars har vi inga direkta planer. Det blir iaf ingen långis eller ens halvlång promenad eftersom Boss är så liten, men mina tjejer har sprungit massor idag så det är nog bra för dem att vila kropparna lite. 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *