En härlig dag!

Idag träffades jag, Malin, Lotti & våra hundar & gick en promenad på Sörmon, där hundträffarna är på söndagarna. Hundarna sprang & levde livet, iaf nästan alla. 😉 Dee lekte med Dante, & Rally, ja, hon hade lite egna uppdrag, sådär som hon brukar ha. Malin hade med sig sin kamera & tog bland annat gruppbild på alla 5 vovvarna, så jag hoppas att hon skickar en sån till mig imorrn så att jag kan lägga ut den. Jag valde att koncentrera mig på att få hundarna att stanna kvar på stocken så att Malin kunde fota, istället för att försöka ta kort med mobilen.

Efter promenaden & lite vila så åkte vi hem till morsan där vi åt mat. Sen rastade jag Farro innan bilfärden gick till Färjestad (via Herrhagen där vi släppte av Nikke, Loppis & mina tjejer).

Det var en härlig match, många tyckte nog att den var tråkig, men för mig som inte har varit på en enda match den här säsongen, så var den underbar! Jag kände verkligen hur mycket jag har saknat att vara där, jag menar, jag har haft säsongskort & gått på VARJE hemmamatch tidigare år, & nu, ingenting.
Jag fick också den stora äran att dela ut pris till matchens lirare i Färjestad & det blev Pogge (målvakten). Jag var såklart med & röstade! 😉 Färjestad har honom att tacka för vinsten, för hade inte han varit så ruggigt bra i framför allt första perioden så hade Linköping haft lekstuga där. Men, men, jag delade som sagt ut priset till honom & passade även på att ta ett kort:

150211

Behöver jag ens nämna att jag kände mig JÄTTELITEN bredvid honom?! :O

Nu har jag precis kommit hem efter att ha hämtat hundarna. De hade skött sig mycket fint! 😀 Rally hade ”pratat” lite med Kissen (dem kände igen varandra) & Dee hade smygit omkring & haft jättestor respekt för båda katterna. Det tycker jag bara är bra, man ska ha respekt för alla levande djur, sen behöver man väl inte lägga sig på rygg inför dem, men hellre det än att det blir någon jakt.

Imorrn ska jag försöka göra nåt vettigt på dagen, lite beroende på vilket humör jag är på. Kl. 16 har jag läkarmöte i stan, annars finns det inget inplanerat. Så är det nån som vill ses & hitta på nåt så är det bara att säga till! 😉

2 thoughts on “En härlig dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *