En riktigt dålig dag för mig

Den här dagen började inte alls bra, & tyvärr har den fortsatt vara så hela tiden. 🙁 Hundarna har fått 2 korta träningspass var inomhus, men dem var inte mycket att ha, speciellt inte Rally’s. Hon känner av min ilska & blir därför osäker, men hon gjorde några saker iaf. Hon fick träna på några freestylemoves & Dee fick träna apportering & ögonkontakt. Bira fick köra lite sitt, ligg & tassen, hon var helt överspeedad så det var inte mycket annat som funkade.

Dem har inte fått någon längre promenad & det beror på att jag inte fick med mig nån ut, & jag ville inte gå själv eftersom det lätt spårar ur då om jag är såhär arg. Går jag med nån annan så dras mitt fokus mer till den personen, fast på ett positivt sätt.

Dee har hittat en leksak som hon verkligen ÄLSKAR! 😀 Hon har haft tillgång till den länge, men inte brytt sig om den fören nu, & såhär ser den ut:

150210

Imorrn om humöret är bättre & vädret är helt okej så ska vi gå bort till Frödingplanen & kasta lite. Även om jag inte har några som helst planer på att tävla i frisbee så vore det kul att kunna träna det emellanåt. 🙂 Ser så coolt ut med alla hopp & sådär, plus att båda Dee’s föräldrar tränar (& tävlar tror jag) i det! Kolla in Dee’s mamma:

1502101
Foto: Iza Łysoń Arts

Annars imorrn så händer det saker. Vi ska gå en långis med Malin & kanske Bea. Sen ska jag hem till morsan & äta & efter det väntar hockey. Mina tjejer kommer med största säkerhet att vara hos min lillebrorsa & Loppis medan jag är på hockeyn. Blir så drygt att vara på Norrstrand, åka hem & lämna hundarna & sen åka till Färjestad. Plus att om tjejerna är hos Nikke & Loppis så behöver jag inte ha dåligt samvete för att dem blir ensamma såpass länge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *