Hundträffar i några timmar

Vi startade dagen VÄLDIGT tidigt eftersom en Rally tyckte att det var dags att gå upp vid 07:30…Inte alls poppis hos matte, men vad har man för val när hundarna börjar tokleka i hela rummet? Det gäller att komma upp & ut snabbt, för annars kissar valpen på sig. 😛 Dee har inga problem att sova längre, utan det är Rally som drar igång allt & jag har ingen aning om vart hon har fått det ifrån! Förut kunde hon lätt sova till 10-11, men den tiden verkar (sorgligt nog) vara förbi. :/

Vid kl 11 kom Carina & Clara & då åkte vi hem till morsan där jag fotade Farro i solen. Han är väldigt fin, eller vad säger ni?

1502083

Sen drog vi vidare till Sörmon där det var hundträff! 🙂 Den här gången hade jag med mig pälsglansen & en borste, så innan vi gick ner till sandtagen (som är mer eller mindre täckt med snö) så hjälptes jag & Carina åt att ”fixa” Dee. Hennes päls är ju omöjlig när det gäller snökocklor, men genom att borsta in pälsglans & låta det vara en liten stund så fastnade INGENTING!! 😀 Så himla skönt för henne att kunna röja runt i snön utan att ”gå upp” flera kilo. Både Rally & Dee blev uppvaktade av ett par olika hanar, & jag kan ju säga att ingen av dem uppskattade det särskilt mycket. Jag har sett Rally arg många gånger, men Dee, jösses, till & med hon blev arg! Jag fick vara på dem lite grann & till slut kunde mina tjejer tagga ner lite. 😉

150208 1502081 1502082

Direkt vi kom hem så duschade jag, sen klippte jag klorna på hundarna (fy Malin, 3 dagar försent!) & nu vilar vi. Eller ja, jag sitter här & ska skriva ihop ett freestyleprogram till Rally. Jag har ÄNTLIGEN bestämt mig för vilken låt vi ska använda, så nu återstår att skapa programmet så att jag vet vad jag ska träna mest på. Rally ligger också här i soffan, & Dee har gått in & lagt sig i min säng. Skönt med lugnt & stilla efter att ha varit igång i flera timmar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *