Den där valpen alltså!

Herregud, den där valpen kommer att driva mig till vansinne en dag, haha, snacka om att jag har fått en utmaning! 😛

Vi startade dagen med att åka buss ner till stan där vi skulle gå en gemensam stadspromenad med Hundliv som fyller 1 år. Dee-Dee anser att hela världen är till för henne, så självklart skulle hon hälsa på massa människor på bussen. Men hon lugnade ner sig väldigt fort trots allt & slappnade av bra resten av resan. Såhär såg det ut hos oss:

150207 1502071

Rally satt sådär på Clara hela vägen, något som Clara tyckte var helt okej. Dee var säkert avundsjuk eftersom hon inte fick sitta i knät, men hon kunde iaf stå & se ut. 🙂

Efter en promenad där tillsammans med många andra hundar så tog vi bussen hem & då slappade alla. 😉 Väl hemma så slocknade tjejerna direkt, helt slut var dem.

1502072

Nu har vi tagit kvällspromenaden som alla uppskattade oerhört mycket, speciellt dem fyrbenta…Clara drog in i skogen & fick utan problem med sig både Dee & Rally. Vi ropade på dem, men nope, ingen kom. Till slut kom Rally (trodde inte att hon skulle komma först!) & hon luktade bajs ur munnen! Sen kom Clara & då hade jag redan räknat ut att snuskvalpen med största säkerhet hade rullat sig i det, & mycket riktigt, inte gör hon sin matte ”besviken”, utan hon hade både ätit & rullat sig i det! 😛 Hon är hopplös på vissa punkter den där, haha. Väl hemma så blev det raka vägen in i duschen, något som inte alls verkade vara lika populärt som rullningen. 😉

1502073 1502074

Nu har dem fått mat & kört ett race. Så nu är det min tur att slappa lite vid datorn, ska sätta på en film & bara ta det lugnt. Måste ladda krafterna inför morgondagen, för min lilla vilda valp lär säkert hitta på nånting mysigt då också, vänta ni bara. 😛 Haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *