Sista simpasset för denna gång

Det blev ingen träning igår, jag mådde inte så bra & ville inte riskera att förstöra nånting. Rally är ju superkänslig så om jag är/blir arg på henne när vi tränar så kan det ta flera veckor att bryta det sen, & det vill jag chansa på nu. Så tjejerna fick ha en tråkig dag.

Idag har vi däremot varit iväg på äventyr! Eller ja, till djursjukhusets pool. 😉 Alla tjejerna fick simma samtidigt & det gick bättre än väntat. Jag hade först tänkt att småtjejerna skulle simma ihop & sen skulle Bira få simma ensam, men vi behövde inte krångla så, utan alla kunde som sagt simma samtidigt.

Detta var sista tillfället för den här omgången, vilket är tråkigt då det är så himla bra träning för hundarna! Men dyrt som satan & det har jag inte råd med just nu. Nästa vinter KANSKE jag ser till att simma en gång/vecka under ett par månader, vi får se hur ekonomin ser ut då.

150203

Imorrn blir det förmodligen agilityträning i hallen, isf ska jag börja med slalom med Rally. Spännande värre, haha. Lär hon sig bara det så är hon nästan startklar sen & då kan vi ha riktigt roligt i sommar! 😀 Så hoppas att hon förstår vitsen snabbt & bestämmer sig att vara mig till lags, det är ju inte alltid en självklarhet. 😉 Haha, men jag älskar henne ändå, min lilla räv. <3

2 thoughts on “Sista simpasset för denna gång

    • Ja, absolut. 🙂 Antingen så simmar alla tillsammans eller så turas vi om. 😉 Nu har tjejerna fått simma några minuter, sen vila några minuter, sen simma några minuter osv. så det skulle absolut kunna gå. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *