Olika betyg på dagens promenad

Har nu kollat upp vilka freestyletävlingar jag ska åka på under året. Tyvärr så kommer dem flesta tävlingarna ut några månader innan tävlingen, så man vet aldrig hur många det blir under hela året. Det är det tråkiga med freestylen, svårt att planera in andra tävlingar & kurser så att det inte krockar. Men som sagt, nu finns en del av dem inlagda i min kalender här på hemsidan.

Det har varit en ganska lugn dag idag, av olika anledningar, men en promenad har vi gått. 🙂 Rally fick knappt godkänt, Bira mycket väl godkänt & lilla Dee-Dee, ja, vad ska man säga? Hon fick absolut inte godkänt! Det är INTE okej att springa fram till andra människor & därmed skita i att matte står & ropar. Valpfasoner, bara för att hon älskar alla så behöver ju inte alla älska henne, eller hur? 😛 Haha.

150202

Ska träna ett pass inomhus med dem idag har jag tänkt, om jag orkar, känner mig lite sliten då jag har sovit så himla dåligt den senaste tiden. Men lite träning borde jag orka med.

Har ÄNTLIGEN fått Dee-Dee’s stamtavla så att jag kan skicka in den till SKK & få henne reggad där. Det tar alltid tid med export-stamtavlor, men med tanke på hur simpel den är så fattar jag inte varför det ska ta så himla lång tid?! Men nu har jag som sagt äntligen fått hem den & kan regga henne i SKK så att hon räknas som renrasig istället för blandras. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *