Planerar tävlingar

Idag har vi ju ”huvudvila”-dag för hundarna, mot deras vilja kan jag väl säga. 😉 Båda tittar på mig med sina snälla hoppfulla ögon, & det är svårt att inte falla för dem. Men tränar jag för ofta så brister det, iaf med Rally, & det känns elakt mot henne om jag bara skulle träna med Dee-Dee. Så nej, ingen träning idag, oavsett vad tjejerna tycker!

Vi har däremot varit ute & gått idag, i den djupa snön. Jösses, på vissa ställen gick snön upp till knäna på mig, så då kan ni ju tänka er hur högt den gick på Rally…Exakt, hela hon försvann! Men hon kämpade på så tappert ändå, min lilla räv. 🙂 Dee-Dee däremot hade asroligt! Hon är helt crazy i snön & att dessutom vara ute lös i skogen gör ju inte saken sämre om jag uttrycker mig så. Jag vet inte hur många gånger hon mulade Rally, haha, det kan se ganska grymt ut när dem leker, men Rally har världens tålamod nu för tiden.

Mitt huvud har dock ingen vila idag, för jag letar freestylelåtar & ska sätta ihop program till Rally. Jag känner att jag vill byta låt & program med henne till ett som känns rätt. Eller ja, jag har redan tröttnat på det andra. 😛 Många har ju samma program i över 1 år, det skulle jag aldrig fixa! Inte om man tävlar ofta, det var skillnad med Java som kanske gjorde 3-4 tävlingar/år.
Men iaf, jag har nu hittat 2 låtar som skulle kunna passa bra, men jag vet inte vilken jag ska välja. 😛 Snacka i-landsproblem. 😉 Så jag får väl helt enkelt göra 2 program & känna efter vilket som känns bäst. I slutet av Februari ska vi ju tävla, så bara jag blir klar & lär mig programmet innan dess så är jag nöjd, haha.

150201

Bilden ovan är från en tävling i somras & under den tävlingen så hade hon en fantastisk attityd! Svansen uppe hela tiden, ingen osäkerhet, ingenting sånt. Det var hur bra som helst. 😀 Jag hoppas så att hon ska ha ”kommit över” sin scenskräck som hon har haft dem senaste tävlingarna, innan det är dags att tävla igen. Men det vet man aldrig, det är ju en lundehund vi pratar om. 😉 Jag har dock en plan inför nästa tävling som jag hoppas funkar & på så sätt hjälper Rally att trivas på planen, men det återstår att se.

2 thoughts on “Planerar tävlingar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *