Bättre än alla piller i världen

Alltså snacka om att jag ÄLSKAR mina hundar!! <3 Det kvittar hur dåligt jag mår, om jag knappt har sovit nåt osv, dem gör mig glad. Dem håller igång mig, ser till att vi tar promenader & tränar. Utan dem hade jag inte klarat det här, det är jag övertygad om.

Och nånting som verkligen kan få mig att skina av glädje & lycka är att se dem leka. 🙂 Numera leker dem flera gånger varje dag & ja, jag kan inte bli gladare än jag redan blir. För ett tag sen skrev jag ju om mina tidigare erfarenheter av att ha 2 hundar samtidigt, så att se mina tjejer komma så förbannat bra överens som dem gör går inte att förklara. Jag måste försöka filma något race så att ni får se hur vilt det går till, haha.

150130

Medan jag väntade på att få hämta Dee-Dee så sa jag att jag önskade mig en vild hund, en med fart under tassarna. Och ja, jag har nog fått min önskan uppfylld. 🙂 När man är ute & rastar dem så får Dee-Dee ryck, sätter baken under sig & rusar runt som en galning. 😛 Haha, så fantastiskt söt är hon. Även om det regnar, snöar eller blåser svinkallt så kan man inte låta bli att skratta åt henne, hon ser för kul ut.

Så visst, piller i all ära, men inget slår mina fina tjejer – som dessutom är helt utan biverkningar!! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *