Superagilitypass – med film!

150128

Idag stod agilityträning i inomhushallen på schemat & oj vad skoj vi hade!! 😀 Jag & Rally har ju inte kört nånting alls sen i somras & då funkade ingenting mellan oss, så hon stack iväg & jag fick jaga henne (för att hon inte skulle springa ut på bilvägen) ett tag innan jag fick tag i henne. Efter det passet så bröt vi all träning för att reparera vårat förhållande.
Nu är vi på banan igen & kan arbeta tillsammans! Och såhär såg det ut idag:

Självklart var även Dee-Dee med & hon har ju ALDRIG testat agility förut. I början fick vi locka henne genom tunnlarna, men hon är en modig valp & fattade väldigt snabbt vad det hela gick ut på. Så från att aldrig ha gjort nåt liknande gick hon till detta:

Behöver jag ens säga att jag är sååå himla stolt över mina fina tjejer?! 😀 Dem kunde inte ha gjort det bättre. Och tack Malin för sällskap, hjälp & filmning, detta måste vi göra om snart igen!

5 thoughts on “Superagilitypass – med film!

  1. Åh vad roligt det ser ut! Vet någon som bara väntar på att träna med sin lilla hund. Jaa, hundar är verkligen något alldeles extra. Tack för att du alltid ger oss tips och råd. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *