Simträning idag (med film)

Det har varit kanonfint väder hela dagen, ändå har vi tillbringat den inomhus. Igår regnade det som satan & under natten var det snorkallt, vilket betyder att det är is ÖVERALLT. Jag vågar inte släppa hundarna på gångvägarna eftersom dem är så hala, & inte heller kan dem springa i snön, för där är det skare överallt, & med min otur så lär MINST en tass skäras sönder om dem får härja där. Därför har vi mest slöat i soffan & kollat på serier. 😉

Så var det iaf tills Bira åkte hem, för i samband med att jag lämnade ner henne till hennes husse så åkte jag, Carina & tjejerna till Solstaden där vi simmade hundarna. Idag hade vi helt klart en bättre taktik än sist, för då var det mest kaos. Ingen av hundarna är vana att simma i en pool, så dem försökte ta sig upp längst kanterna emellanåt. Den enda som lyckades med det var Clara, mina tjejer var på väg flera gånger, men jag lyckades bryta dem.

150127

Nästa vinter funderar jag på att köpa simkort & hålla igång dem hela vintern. Nu har vi ju bara 3 gånger att utnyttja som blev kvar från Java’s rehab, så nästa tisdag är sista gången. Det är ju ganska dyrt med simkort, men jag ska helt klart fundera på saken, för det är jäkligt bra träning! Inte bara för hundarna, utan även för matte som måste gå/springa runt poolen för att få dem att simma ordentligt, haha.

Imorrn ska jag & Malin träna seriöst en timme i hundhallen, & det är agility som står på schemat! Dee-Dee har ALDRIG testat det förut & sist som jag & Rally körde så var vi ju i ”vi-kan-inte-samarbeta-alls-situationen”. Och det var ju där jag bröt all träning med Rally, & bara fokuserade på vardagliga saker (som till en början inte heller fungerade). Men med hjälp av Ida så hittade jag & Rally varandra & numera är det sällan som vi inte kan träna. Det var bara det att vi hann inte köra nån mer agility innan inomhussäsongen började, därför har det gått så lång tid.

Men, men, nu ligger hundarna bredvid mig här i soffan & sover. Själv väntar jag på att klockan ska bli 21:00 så att Biggest Loser börjar. Jag brukar ju egentligen sova vid den tiden, men ska försöka hålla mig vaken idag. 😛 I värsta fall så får jag se det på datorn imorrn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *