Dretväder + en till blogg

Första gången jag gick upp imorse & tittade ut så snöade det som satan. Då tänkte jag ”nej, inte mer snö, jag orkar inte skotta fram bilen idag igen”. Sen gick jag på toa, & när jag var klar där (typ 3 minuter senare) & tittade ut så regnade det! :O Jag bara ”vad fan, inte slask, då vill jag hellre ha mer snö”. Haha, tänk att man aldrig är nöjd. 😛

Trots att det regnar konstant & bara är vatten & slask vägarna så har hundarna fått en promenad. Rally ville först inte följa med, utan vände i dörren när hon såg vilket väder det var. 😛 Haha, vaddå fin i kanten? Haha. Dee-Dee & Bira verkade inte bry sig alltför mycket, utan gick snällt med. Alla hundarna fick ha täcken på sig, till deras stora fasa. Men seriöst, det måste ju kännas bättre för dem att ha täcken på sig än att bli genomblöta? Eller? Om inte annat så tycker jag att det är skönt sen när man kommer hem & ska torka dem. Och extra bra känns det eftersom dem ALLTID lägger sig i soffan direkt vi kommer hem. 😉

I början av månaden så skapade jag en till blogg. Den är mycket mer personlig, det känns helt klart bättre att ha en hundblogg (den här) & en personlig blogg (den nya). För då kan ni välja vad ni vill läsa om, mitt liv (som just nu kretsar kring psykisk ohälsa, mediciner, DBT-behandlingen, sjukskrivining, & kampen mot ett annat liv) eller enbart om hundarna (vardagen, träningar & tävlingar). Jag kanske ändrar mig längre fram, det vet man aldrig, men nu tänkte jag testa på riktigt. 🙂 För att komma till den bloggen så klickar ni bara på den nya bilden här till höger, den tecknade.

150126

Den nya bloggen kommer förmodligen inte att uppdateras varje dag, men jag ska försöka hålla båda vid liv. 🙂

Snart åker Bira hem & jag funderar allvarligt på att städa här hemma. Skulle ju ha gjort det i torsdags, men då blev det inget, så ja, det behövs. Sen ska hundarna tränas också, har bestämt mig för att köra ett par pass varje dag. Vill man komma nånstans i hundvärlden så gäller det att ligga i!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *