Hundträff som alltid på söndagar

Söndagar innebär hundträff på Sörmon & idag var inget undantag. Båda tjejerna verkade ha roligt, även om Rally utförde alla sina ”uppdrag” på egen hand. 😉 Dee-Dee däremot springer gärna med dem andra hundarna, så länge dem inte skäller, för då vågar hon inte vara nära. Än så länge är Dee såpass liten att hon får vara med småhundarna, men snart är det nog dags att vänja henne vid dem stora. I dagsläget tycker hon att stora främmande hundar är väldigt läskiga, så vi får nog se till att träffa några enskilt först. 😉

150125

Imorrn är det måndag & Bira är då back in business. Jag har nog tänkt att försöka träna ett pass ute med alla tjejerna efter min terapi (som jag har på förmiddagen), om jag inte är helt slut. Men som alltid när jag har tänkt att träna så brukar det ju bli dåligt väder, så vi får väl se hur det blir imorrn. Kanske har jag turen på min sida?

2 thoughts on “Hundträff som alltid på söndagar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *