På besök hos Fantasium-flocken

Idag har jag & tjejerna varit hemma hos Anna & Erik med flock. 😉 Dee-Dee tyckte att Tintin (Java’s kullbror) var ganska läskig, så hon vågade inte leka med honom. Rally däremot talade om för Tintin vem det är som bestämmer här. 😛 Haha. Den lilla räven, jäklar så stönig & bestämd hon kan vara när hon lägger den sidan till.

Vi var både inne & ute med hundarna. Utomhus var Tintin lite läskigare än inomhus, plus att lilla valpen frös en del ute. Hennes päls bara drar åt sig all snö & hon får stora klumpar hängandes överallt. 🙁 Så imorrn ska jag verkligen preparera henne med pälsglans & hoppas att det hjälper!

Jag hade med mig kameran idag, men lät den ligga i bilen. Så kan det gå ibland. Men Anna tog en del kort, bland annat dessa två:

150124 1501241

På hennes blogg finns det ytterligare några bilder för den som är sugen, & tryck här för att komma dit.

Rally var på jakt när vi var ute. Hon letade fågelmat både högt & lågt & hittade till slut en hel fågel!! :O Konstigt nog så lyckades jag få tag i henne så att jag kunde ta fågeln ifrån henne, något som brukar vara omöjligt när hon har hittat ”en skatt”. Fågeln var redan död, men såg annars hel ut. 😉

1501242

Imorrn har jag starka planer på att åka ut till Sörmon på hundträffen, Dee-Dee behöver mer socialisering med andra hundar, så det är väl bara att köra på. När hon har blivit lite större (& förhoppningsvis tuffare) så blir det dags för henne att vara med dem stora hundarna. Men än klassas hon som en liten skit, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *