En kraftlös dag

Idag skulle ju ha varit en bra dag, men det blev visst inte så. Jag har mått dåligt fysiskt nästan hela dagen, magen gjorde uppror & alla krafterna försvann. Jag fick verkligen kämpa med att borsta bort snön från bilen, för jag orkade knappt lyfta armen. 🙁 Så efter terapin så åkte jag direkt hem, rastade tjejerna, & sen la jag mig i sängen ett par timmar. Efter det kändes det lite bättre, men jag var fortfarande svag. Nu dem senaste timmarna så känner jag mig bra igen, hoppas bara att det inte vänder & blir sämre igen.

Så nej, tjejerna har inte haft superskoj. Jag har tränat ett par korta apporteringspass med båda & dem är så himla duktiga. 🙂 Utöver det så har dem fått en promenad, ingen långis, men dem har fått sprungit av sig iaf. Nu har dem precis ätit mat & myser med mig här i soffan. <3

150123

Träningen som skulle ha blivit av i inomhuslokalen idag blev tyvärr flyttad till söndag, & då kan inte jag vara med. 🙁 Så vi får köra agility en annan dag istället. Tråkigt när man verkligen hade sett fram emot det, men så blir det ibland.

Om allt går vägen med min fysiska hälsa så drar jag & tjejerna upp till Sunne imorrn för att hälsa på Anna, Erik & fantasium-flocken! Rally har träffat dem en gång förut, men det var längesen. Dee-Dee har aldrig träffat dem så det ska bli spännande att se hur hon beter sig mot 4 fullvuxna border collie’s. Jag hoppas att hon samlar mod till sig & leker med Tintin, för dem skulle kunna ha jäkligt skoj tillsammans. 😉 Men men, vi får se imorrn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *