Tjejerna älskar snön!

Dagens promenad blev på ett nytt ställe, & vi alla verkade uppskatta det. Det har kommit MASSOR med snö det senaste dygnet, vilket gör hundarna väldigt glada. Tjejerna sprang runt i värsta snön & hade asskoj, vilket fick iaf mig att må ännu lite bättre. 🙂

150122

Rally hittade även några stenar som hon hoppade upp på, & då kunde man inte släppa idén om ett gruppfoto där. 😛 Rally & Clara är ju rutinerade på sånt (även om det inte betyder att Rally alltid samarbetar), men den lilla Dee-Dee måste lära sig. Det är JÄTTESVÅRT att vara stilla några sekunder tycker hon, så det får vi träna vidare på, till slut måste det ju släppa tycker man.

1501221

Imorrn startar jag med terapi, sen blir det en promenad & på kvällen ska vi träna agility i inomhuslokalen! 😀 Dee-Dee har ju aldrig gjort nånting sånt, & för Rally var det oerhört längesen, så det ska bli väldigt spännande att se hur det går.

2 thoughts on “Tjejerna älskar snön!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *