Lugna & snälla hundar

Man kan inte alltid ligga på topp, & idag är en sån dag. Jag fick en ny medicin igår & har legat i sängen större delen av dagen p.g.a biverkningar. Inte sådär jättehäftigt. Men efter en promenad så kändes det lite bättre, vilket var oerhört skönt, inte minst för att jag slipper ha dåligt samvete för hundarna. Dem är så oerhört duktiga som går med på att ligga & sova större delen av dagen. Att Rally går med på det förstår jag, för hon är så slö. 😛 Men lilla Dee-Dee, där kan man säga att jag är impad!

150115

Precis sådär ser det ut hemma i soffan nu, Rally ligger nära mig & Dee-Dee i andra änden. Lugnt & skönt. 🙂

Börjar känna suget efter hundträning så jag kanske tar ett litet träningspass med tjejerna sen. Mitt humör måste ju vara perfekt för att det ska funka, iaf med Rally som är så superkänslig. Men vi får se.

Beskedet som jag väntade på idag var positivt. 🙂 Men än är inte allt utrett, utan vi ska fortsätta utreda på onsdag. Så jag återkommer med reslutatet då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *