Tränat på att leka

Dagen ”grej” blev ett kort träningspass ute i snön med fokus att LEKA. Rally är ju väldigt svårflörtad när det gäller lek, & var så även idag. Kattleksaken funkar hon bra med, men jag vill kunna kampa med henne, vilket man inte kan med den bollen. PLUS att jag vill kunna använda en leksak som inte låter! Hur det hela kommer att sluta vet jag inte än, så fortsättning följer.

Dee-Dee tyckte att det var superskoj! Vi tränade på att kasta iväg en leksak, springa efter den, ta upp den, & sen komma tillbaka med den. Det är inte helt lätt om ni frågar henne. 😉 Jag körde ”byte” när hon kom tillbaka för att öka farten lite & hon svarade bra på det.

150111

Jag ska försöka träna nånting med dem varje dag, så länge det inte blir svinkallt/storm/snö/regn. Idag var det i kallaste laget, därför blev passet väldigt kort, Rally frös som satan. 🙁 Men imorrn på dagen kanske man skulle satsa på ett pass? Då kan jag ju testa att belöna Bira med leksak också, har inte ”vågat” göra det inne för då river hon väl hela lägenheten i lycka? 😛 Haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *