Kylan återvänder

Nu verkar det vända & bli kallare igen, gatorna/stigarna är fulla av is & det är livsfarligt att gå på vissa ställen. Hundarna bryr sig dock inte, utan dem springer runt som vanligt. Bira var lite jobbigare idag jämfört med hur hon var i onsdags, men ingen är perfekt. 😉 Så länge hon inte är elak så är det ingen fara, & några såna tendenser har hon inte visat.

150109

Imorrn om vädret tillåter så ska jag träna/leka med hundarna enskilt utomhus. Eller ja, den jag inte tränar/leker med får träna på att sitta fastbunden. Men att verkligen ge dem hela uppmärksamheten var & en för sig, sånt är oerhört nyttigt.
Dessvärre hörde jag att det skulle bli snöstorm imorrn…Så vi får helt enkelt se hur det blir imorrn när vi vaknar. Jag vill ju kunna träna mer avancerade saker med tjejerna, speciellt med Dee-Dee, men för att ta sig till dem sakerna så måste man ju passera dem ”tråkiga”.

Funderar även på att filma träningen lite imorrn, det beror på vart & med vem jag tränar. Men visst skulle det vara roligt med en träningsfilm, var ju längesen jag gjorde en sån senast.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *