Snöpromenad & ”liten-blir-stor”-sida

Idag gjorde Bira comeback i gänget! 😀 Som alltid när dem möts ute så ligger mina tjejer på rygg för att verkligen visa att dem vet vem det är som bestämmer, men inomhus är Rally helt annorlunda & sätter Bira på plats! Oavsett vem av dem som bestämmer så är dem väldigt tydliga i sitt språk, & det är intressant att studera dem.

150107

En tur i skogen har vi ägnat oss åt idag. Bira ville såklart leka med småtjejerna till en början, sen lugnade hon ner sig & då flöt allt på mycket bättre. Haha, det är inte lätt för Bira här i livet, hon vill ju bara leka, men hon är på tok för brutal för mina småtjejer. Jag hoppas att Dee-Dee ska bli ungefär lika stor som Java var, för då kan hon leka med Bira. 😉 Men vi får se, framtiden kommer att ge mig svaren.

Håller även på att fixa en ”liten blir stor”-sida till Dee-Dee här på hemsidan, men den blir inte riktigt som jag vill ha den. Har dock fått publicera den ändå, för hur jag än ändrar koderna så vill den inte som jag vill. 😛 Så jag gav upp, jag kanske bestämmer mig för att göra ett nytt försök nån gång, men inte nu. Så under Dee-Dee finns nu den sidan & den kommer att uppdateras varje månad den 12:e (för då blir hon en månad äldre).

Vet inte vad vi ska hitta på resten av dagen/kvällen. Kanske tränar vi nåt pass? Eller umgås med Carina & Clara? Vi får se, först väntar ett viktigt telefonmöte, & efter det får vi se vad vi tar oss för.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *