Beslutsångest & uppladdning inför imorrn

Hundarna har fått tagit det lite lugnt idag, men jag har hållit igång! Terapi, handling, städning m.m. Jag har även ägnat flera timmar åt att fundera. Jag måste fatta ett mycket viktigt beslut & jag har ingen aning om vad jag ska välja! Jag vill båda alternativen, samtidigt som jag inte vill nåt av dem. Under en längre tid har jag levt efter båda, inte samtidigt, men skiftat hej vilt mellan dem, men det funkar inte längre. Jag har ju alltid beslutsångest, & värre blir det när det gäller viktiga saker.

Fotograferade hundarna lite förut, men det gick inte så bra. Rally var jättefjantig & skulle inte vara med. Och Dee-Dee, ja, hon var överallt hela tiden. 😛 Men några få bilder blev det ändå.

150105 1501051 1501052

1501053
Finaste bruna nosen i världen. <3

Imorrn på dagen ska jag återuppliva lydnadsträningen! 😀 Jag får dessutom sällskap av ett gäng andra hundägare. Det var aslänge sen jag körde nåt sånt med Rally (alltså så seriöst) & den lilla skiten har aldrig gjort det! Så det ska bli oerhört spännande att dra igång nu! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *