Hundträff på Sörmon

Hundträff på Sörmon stod på dagens schema för mig & Dee-Dee, Rally som inte tycker att det är nån höjdare att vara där fick tillbringa lite tid i sitt andra hem – hos Carina & Clara. Idag var det över 50 hundar med, men jag vet inte exakt hur många småhundar det var, jag försökte räkna vid ett par tillfällen men gav upp ganska snabbt. 😛 Till en början var Dee-Dee osäker eftersom många hundar skällde massor, hon gillar inte sånt. Jag valde då att gå upp i sanden där det var lite lugnare & då blev hon tryggare. Hon sprang & lekte med några enstaka hundar, varav 2 stycken bara var 7 månader gamla. Hon var duktig som tuffade på sig såpass mycket som hon gjorde. 🙂

150104

Imorrn vet jag inte vad som händer, vi får ta dagen som den kommer. Kanske en kortare promenad med fokus på ”upp”? Vi får se vad som faller oss in.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *