Inkallningsträning

Idag gick vi på Edsgatan, vilket var längesen sist! Vid grillplatsen så var det nån/några som har klätt en gran med julgranskulor, så vi var bara tvungna att kort på den. 😉 Dee-Dee var såklart med, men hon hade inte tid att vara med på fotograferingen, hon hade fullt upp med att undersöka grillplatsen!

150102

Vi mötte ovanligt mycket folk på den vägen idag, så vi fick verkligen träna inkallning. Dee-Dee har blivit väldigt mycket bättre på det, det är bara ibland som hon har bättre saker för sig, haha. Rally & Clara kommer ju direkt, dem vet att det finns godis att få. 😉

Vi tränade även på att hoppa upp på stenar, något som bästa vännerna (Rally & Clara) är superbra på! Rally söker stora stenar/stubbar/stockar osv, allt för att få en godis. Så nu har jag börjat träna det ”på allvar” även med lillskruttan.

Imorrn vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, det beror på vädret & sådär. På söndag har jag iaf tänkt att åka iväg till Sörmon på hundträffen, Dee-Dee tyckte ju att det var super i söndags, så vad gör man inte för att göra den lilla glad?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *