Nya tag, lägger upp planer

Nyåret gick bra, Rally var lite osäker stundtals, men ingen panik eller nåt sånt. 🙂 Dee-Dee skällde lite på raketerna, men gav sig ganska snabbt. Så vi kunde sova utan några som helst problem.

Idag har vi gått en timme i skogen, till hundarnas stora glädje! 😀 Dee-Dee har sprungit som en galning, samt rullat sig i nånting mysigt, haha. När vi kom hem så var Rally ren & fin, endast lite lera på tassarna, samtidigt som Dee-Dee var genomblöt & ser ut att ha badat i skiten. 😛 Haha, underbara hundar. <3

150101

Som ni ser på kortet ovan så var Farro (& morsan) med, & han & Dee-Dee sprang hur mycket som helst! Dem älskar verkligen att göra det.

I övrigt så är det lugnt idag, jag tänkte träna lite mer ”fot-ingångar” med tjejerna senare, om jag blir lite piggare, för just nu är jag alldeles för trött. Tanken är ju att komma igång ordentligt med träningen, & freestyle & lydnad står överst på listan.

Håller även på att leta efter en lämplig lydnadskurs för mig & Dee-Dee. Jag har kanske en på gång, så håll tummarna för att den blir av & att jag får en plats!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *